Properties of montmorillonite filled epoxy /acrylated epoxidized palm oil hybrid kenaf/glass fiber composites - Rohani Mustapha, 1986-, author 625565; Abdul Razak Rahmat, supervisor 198045; Rohah Abdul Majid, supervisor 558588; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Tenaga 619081 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019