Zeolite-A deposited on glass/yttria stabilized zirconia forward osmosis membrane for desalination application - Siti Nurfatin Nadhirah Mohd. Makhtar, 1989-, author; Mukhlis A. Rahman, supervisor; Sekolah Kejuruteraan Kimia dan Tenaga, Fakulti Kejuruteraan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Ph.D (Doktor Falsafah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019