Identification of house extension in residential area from unmanned aerial vehicle images - Nuraliah Haziqqah Alaziz, 1996- 625626; Samsudin Ahmad 343683; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Mekanikal 619080 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019