Ketidakseragaman perletakhakan hakmilik tanah wakaf - Muhamad Hafizul Helmi Mohamad Hilaludin, 1995-, author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019