Design and characterization of sorbent bed based atmosphere water (AWG) - Muhamad Hafizul Ariff Muhamad Hazli, 1995-, author; Ummikalsom Abidin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Mekanikal (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019