Masalah kekosongan penghuni di bandar Seri Impian, Kluang - 625746 Tan, See Yan, 1995- author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019