Elemen-elemen kritikal penyelenggaraan di dalam pangsapuri lama - Huin Sharwinthen Nair, 1995-, author; Mat Naim Abdullah, 1969-, supervisor; Fakulti Alam Bina dan Ukur (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019