Elemen-elemen kritikal penyelenggaraan di dalam pangsapuri lama - Huin Sharwinthen Nair, 1995-, author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019