Penggunaan sistem bangunan berindustri (IBS) dalam industri pembinaan harta tanah di Malaysia - Mohd. Shahfakrul Zakiri Mohd. Shahrizal, 1995-, author
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019