Pengenalan terhadap pelupusan ruang udara (spatium) dalam pembangunan - 625922 Jamilah Abu Hasan, 1995- author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran Dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019