Dokumen kontrak : cadangan membina dan menyiapkan bangunan pusat rekod jabatan di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Harta Bina; Pembinaan Alimat (2000)
02