Faktor kejayaan kritikal perbadanan pengurusan dalam menguruskan apartmen lama - 625950 Sheikh Muhammad Ismail Sheikh Razib, 1995- author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019