Factors that influence private hospital valuation (KPJ Johor Specialist Hospital) - 625956 Sharifah Siti Zulaika Syed Charles, 1996- author; Mohd. Nadzri Jaafar supervisor 492451; Fakulti Alam Bina dan Ukur 619090 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019