Potensi tanggungjawab sosial korporat oleh pihak pemaju swasta untuk menyelenggara taman awam - Ong, Xin Ler, 1995-, author; Ainur Zaireen Zainudin, 1979-, supervisor; Fakulti Alam Bina dan Ukur (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran Dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019