The profitability of livery in Peninsular Malaysia - Nurul Izfarina Mohammad Jakri, 1995-, author 626097; Nur Fadilah Darmansah, supervisor; Sekolah Kejuruteraan Bioperubatan dan Sains Kesihatan 628324 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Ekuin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019