Evaluation of settlement due to lift behavior at airport runway strip in Peninsular Malaysia - Nur Hayati Maulad Abu Bakar, 1992-, author 626603; Mohd. Khairul Idham Mohd. Satar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Awam 619085 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2020)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam))