Sistem perkongsian dan pengurusan sumber secara atas talian - 360063 Hasniza Tawyer (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006