Simultaneous action of surfactant modified clinoptilolite : adsorbent of dyes and antibacterial agent - Muhammad Syafiq Abd. Aziz 1993- , author 638938; Nik Ahmad Nizam Nik Malek, supervisor 614732; Fakulti Biosains dan Kejuruteraan Perubatan 538915 (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Biologi Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016