Penilaian kestabilan cerun di laluan Tapah-Ringlet, Cameron Highland - Mohd. Faisal Nawawi, 1980-, author 557739 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2020)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Pengurusan Pembinaan))