Hubungan antara komunikasi interpersonal jurulatih dengan tahap kompetensi pelatih di Akademik Binaan Malaysia, Johor Bahru - Nur Fatin Atirah Mohd Nizam, 1996-, author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019