Faktor yang mempengaruhi kepuasan pelanggan terhadap pembelian dalam talian di kalangan pelajar Sekolah Perniagaan Antarabangsa Azman Hashim, UTM - Nurizzati Adibah Yasmin Hafiz, 1997-, author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2020)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2020