PANDUAN IBADAT HAJI, UMRAH DAN ZIARAH - Lembaga Tabung Haji (Kuala Lumpur : Lembaga Tabung Haji, 2009)
Buku ini disusun bersesuaian dengan tajuk Kursus Haji supaya jemaah haji lebih mudah memahami isi kandungannya. Saya berharap semoga buku ini dapat memberi manfaat kepada para pembaca terutama bakal-bakal haji dan berdoa supaya bakal-bakal haji dapat melaksanakan ibadat ini dengan sempurna dan diterima Allah SWT sebagai haji yang mabrur.