Hubungan antara gaya kepimpinan transfromasi dan transaksi dengan niat berhenti kerja di syarikat pembuatan di Johor - Fatin Farina Adnan, 1996-, author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019