Persepsi terhadap keperluan fasiliti pelajar kurang upaya di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) - Nurul Bahiyah Muzaimi, 1997-, author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2020)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2020