Well abandonment techniques /cAmir Husainy Abdul Aziz - Amir Husainy Abdul Aziz, 1983 author; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Tenaga (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014