Pembangunan nota pengajaran dan pembelajaran berasaskan pendidikan alam sekitar bertajuk 'natural playscape' - Nurul Afiqah Kamarudin, 1996-, author 628122; Nornazira Suhairom, 1984-, 600117; Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan. Sekolah Pendidikan 619083 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019