MEMORANDUM PERJANJIAN PENGEDARAN TERBITAN PENERBIT UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA DI ANTARA PENERBIT UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA DAN NIJUYON SDN. BHD. - Ummul Khair Ahmad; Khalid Mazlan; Shaharuddin Ajam; Sadzwandie Muhamad Dom; Penerbit Universiti Teknologi Malaysia; Nijuyon Sdn. Bhd (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
PRZSL