AGREEMENT BETWEEN KERAJAAN MALAYSIA As Represented by Institut Penyelidikan Hydraulik Kebangsaan Malaysia AND UTM as represenred by Biro Inovasi dan Perundingan, Universiti Teknologi Malaysia FOR Rainfall Runoff Modelling dalam Penyelidikan "Rainwater Utilisation at Taman Wangsa Melawati" Sebagai Komponen dalam Kajian Hidraulik dan Hidrologi Sg. Klang - Ghazali Omar; Ahmad Jamalluddin Shaaban; Abdul Karim Mirasa, 1953-; Institut Penyelidikan Hidraulik Kebangsaan Malaysia; Universiti Teknologi Malaysia. Biro Inovasi dan Perundingan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
PRZSL