Premier lecture by Tan sri Tony Fernandes. dare to dream (part 3) - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan. Unit Pembangunan dan Pengurusan Multimedia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
The program was aired on TV3, Wanita Hari Ini