Fuzzy logic control of non-linear air conditioning - Siti Marhainis Othman, 1982 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006