CONSULTANCY AGREEMENT BETWEEN LEMBAGA KEMAJUAN TERENGGANU TENGAH (KETENGAH) AND BUREAU OF INNOVATION AND CONSULTANCY UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA FOR KAJIAN CADANGAN ZON PEMBANGUNAN SEPANJANG SIMPANG PULAI - GUA MUSANG - KUALA BERANG, TASIK KENYIR TERENGGANU - Abdul Ghani Che Man; Mukhtar Che Ali; Jalil Ali, 1959-; Amran Hamzah; Lembaga Kemajuan Terengganu Tengah; Universiti Teknologi Malaysia. Bureau of Innovation and Consultancy (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
PRZSL