Electrocardiogram QRS detection hardware accelerator for ASIC implementation - Lim, Zhi Qing, 1995-, author; Suhaila Isaak, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2020)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Komputer dan Sistem Mikroelektronik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2020