The effectiveness of jet impingement cooling system on various flat plate surface - Mohammad Firdaus Mohammad Khalil, 1995- author; Mohamad Nor Musa supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Mekanikal (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019