Personal financial planning among accounting students - Ong, Rui Sze, 1997-, author; Nor Hamimah Mastor, 1973-, supervisor; Sekolah Perniagaan Antarabangsa Azman Hashim (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2020)
Projek Paper (Sarjana Muda Perakaunan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2020