(untitled) - Nur Hafizah Zulkarnain, 1996-, author; Sabrinah Adam, supervisor; Sekolah Perniagaan Antarabangsa Azman Hashim (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2020)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2020