Model lampu isyarat sebagai kit pembelajaran programmable logic controller (PLC) - Nadzirah Ab. Sani, 1993-, author 630351; Muhammad Khair Noordin, 1986-, supervisor 630342; Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan. Sekolah Pendidikan 619083 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Elektrik & Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019