Citra Karisma Majlis Anugerah Kecemerlangan & Penghargaan UTM 2016 Tahniah Dengan Sukacitanya UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA Menanugerahkan Sijil Ini Kepada PERPUSTAKAAN UTM Atas ANUGERAH WEBOMETRICS Kategori Bukan Akademik (PEMENANG) Bagi Tahun 2015 - Universiti Teknologi Malaysia, author 495834; Wahid Omar, Prof. Datuk Ir. Dr., 1962-, Addressee 606311; Wan Mohd. Zawawi Wan Abd. Rahman, 1960-, Addressee 220203 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
PRZSL