Pengharapan pekerja kimpalan terhadap bidang pekerjaan teknologi kimpalan di skudai - Intan Farhana M Omar, 1996 author; Mohd. Fa'iz Ahmad, 1985- supervisor; Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan. Sekolah Pendidikan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019