Cabaran pensyarah kolej vokasional dalam menghadapi transformasi vokasional - Muhammad Zaki Nasution Karno Mino, 1996-, author 627929 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019