Kepentingan subtopik reka bentuk makanan dalam meningkatkan kemahiran generik pelajar tingkatan dua di sekolah daerah Kulai /

Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019

Bibliographic Details
Main Authors: Nur Insyirah Ishak, 1996-, author 630628, Hanifah Jambari, 1971- supervisor 569414, Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan. Sekolah Pendidikan 619083
Format:
Language:may
Published: Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019
Subjects:
_version_ 1826469356335267840
author Nur Insyirah Ishak, 1996-, author 630628
Hanifah Jambari, 1971- supervisor 569414
Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan. Sekolah Pendidikan 619083
author_facet Nur Insyirah Ishak, 1996-, author 630628
Hanifah Jambari, 1971- supervisor 569414
Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan. Sekolah Pendidikan 619083
author_sort Nur Insyirah Ishak, 1996-, author 630628
collection OCEAN
description Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019
first_indexed 2024-03-05T16:32:11Z
format
id KOHA-OAI-TEST:560195
institution Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN
language may
last_indexed 2024-03-05T16:32:11Z
publishDate 2019
publisher Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia,
record_format dspace
spelling KOHA-OAI-TEST:5601952022-03-31T03:55:05ZKepentingan subtopik reka bentuk makanan dalam meningkatkan kemahiran generik pelajar tingkatan dua di sekolah daerah Kulai / Nur Insyirah Ishak, 1996-, author 630628 Hanifah Jambari, 1971- supervisor 569414 Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan. Sekolah Pendidikan 619083 Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia,2019mayProject Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019Includes bibliographical references : p. 53-57.FSSKEDLLife skillsEducation, Secondary
spellingShingle Life skills
Education, Secondary
Nur Insyirah Ishak, 1996-, author 630628
Hanifah Jambari, 1971- supervisor 569414
Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan. Sekolah Pendidikan 619083
Kepentingan subtopik reka bentuk makanan dalam meningkatkan kemahiran generik pelajar tingkatan dua di sekolah daerah Kulai /
title Kepentingan subtopik reka bentuk makanan dalam meningkatkan kemahiran generik pelajar tingkatan dua di sekolah daerah Kulai /
title_full Kepentingan subtopik reka bentuk makanan dalam meningkatkan kemahiran generik pelajar tingkatan dua di sekolah daerah Kulai /
title_fullStr Kepentingan subtopik reka bentuk makanan dalam meningkatkan kemahiran generik pelajar tingkatan dua di sekolah daerah Kulai /
title_full_unstemmed Kepentingan subtopik reka bentuk makanan dalam meningkatkan kemahiran generik pelajar tingkatan dua di sekolah daerah Kulai /
title_short Kepentingan subtopik reka bentuk makanan dalam meningkatkan kemahiran generik pelajar tingkatan dua di sekolah daerah Kulai /
title_sort kepentingan subtopik reka bentuk makanan dalam meningkatkan kemahiran generik pelajar tingkatan dua di sekolah daerah kulai
topic Life skills
Education, Secondary
work_keys_str_mv AT nurinsyirahishak1996author630628 kepentingansubtopikrekabentukmakanandalammeningkatkankemahirangenerikpelajartingkatanduadisekolahdaerahkulai
AT hanifahjambari1971supervisor569414 kepentingansubtopikrekabentukmakanandalammeningkatkankemahirangenerikpelajartingkatanduadisekolahdaerahkulai
AT fakultisainssosialdankemanusiaansekolahpendidikan619083 kepentingansubtopikrekabentukmakanandalammeningkatkankemahirangenerikpelajartingkatanduadisekolahdaerahkulai