Persepsi mahasiwa tahun 4 Sekolah Pendidikan, Fakulti Sains Sosial Dan Kemanusiaan Universiti Teknologi Malaysia terhadap kemahiran insaniah - Shafiqah Saidi, 1993-, author 630739; Nur Hazirah Noh @ Seth supervisor 628524; Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan. Sekolah Pendidikan 619083 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019