Faktor-faktor yang mempengaruhi stres dalam kalangan pelajar dan kaedah mengatasinya - Nur Syazwani Muhammad, 1996-, author 628392 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019