Persepsi operator pengeluaran terhadap teknologi hijau dalam industri berteknologi hijau di kawasan perindustrian Senai, Johor - Mohd. Hafiz Othman, 1992-, author 630862 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Binaan Bangunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019