Pembinaan modul pembelajaran bagi mata pelajaran reka bentuk dan teknologi (RBT) tingkatan dua - Nurul Ashikin Zainal, 1996-, author 630880 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019