Pembangunan modul pembelajaran MTA1023-Manual Transaxle - Muhammad Marzuki Abidin, 1996-, author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019