Kesediaan bakal graduan kolej vokasional terhadap revolusi industri 4.0 - Hamizan Idrus, author 630943 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019