Aplikasi telefon pintar berasaskan augmented reality dalam lukisan keratan - Nurul Ain Yaakop, 1986-, author 630991 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Elektrik dan Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019