Student's perception towards peer assessmnet in oral presentation - Nur Asma Mazlan, 1996- author; Noor Mala Ibrahim, 1965- supervisor; Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan. Sekolah Pendidikan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (TESL)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019