Kajian retrospektif kualiti air bumi di jajahan Kota Bharu, Kelantan - Muhamad Hanif Ab.Llah Zawawi, 1985-, author 631374 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2020)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam))