Penggunaan data remote sensing di dalam membantu hydrologic modeling di dalam kawasan tadahan Sungai Langat - 463533 Woo, Yin Kit; Kamarul Azlan Mohd. Nasir, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999